MELD JE AAN VOOR TWEE GRATIS PROEFLESSEN!
Bij ZERO vinden we het belangrijk om te werken aan een cultuur waarin iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Dat is een van de redenen waarom we niet 1 maar 2 proeflessen hanteren.

Klik hier voor de jaarplanning van de lessen en hier voor ons activiteitenoverzicht!

ZERO-Code

Sport bindt samen, maar competitie kan ook veel kapot maken. Binnen ZERO streven we daarom naar maatwerk voor iedereen. Onze docenten verwachten niet het onmogelijke van je, maar dagen je wel degelijk uit jezelf steeds weer te overtreffen.

Zo haal je het meeste uit de lessen, maar ook uit jezelf. Binnen ZERO werken we bewust aan de hand van de ‘ZERO-code’. We gaan voor:

Zorg, Excellentie, Reflectie, Openheid

Hoe we het doen

Binnen ZERO dragen we zorg voor elkaar, en werken we zorgvuldig. Maar we gaan tegelijk voor het maximale. ‘Goed genoeg’ is niet voldoende, we gaan voor excellentie. We feedbacken elkaar, want alleen zo kun je groeien. Geen groei zonder groeipijn. Dit alles doen we in een cultuur van maximale openheid. Want sport is zoveel meer dan een uurtje zweten.

Meld je vandaag nog aan!

Bij ZERO worden vriendschappen geboren, diepe gesprekken gevoerd en altijd scherpe en goede vragen gesteld – zodat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk en scherp blijft.

Chatten via WhatsApp