De Grote Clubactie gaat weer beginnen

Vanaf Zaterdag 24 september mag je starten met verkopen!

We proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat we met de opbrengst de club verder kunnen helpen‼️
We zijn aan het sparen voor een eigen locatie en voor eigen materialen. Waarom wil  je zoveel mogelijk loten verkopen…?!
Je steunt hiermee je eigen club en je maakt namelijk kans op super leuke prijzen die jij kunt winnen!! Prijzen van de grote-clubactie en prijzen van ZERO!
Dubbel zoveel kans om in de prijzen te vallen…

Bekijk onderaan de pagina alle verdere informatie over de prijzen die je kunt winnen en tips die jou helpen de meeste loten te verkopen!

Alles voor de Verkopers

Wat is er dit jaar anders?

Geen papieren loten of boekjes meer, alleen nog online en een QR code! 

“Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda’s. Dat is eigenlijk al een tijdje zo, met steeds meer milieubewuste bedrijven over de hele wereld die op zoek zijn naar kostenbesparende manieren met een grote impact om milieuvriendelijker te worden. Papierloos werken is één van die manieren.”

Niet alleen omdat er bomen worden gekapt om papier te maken, maar ook omdat er fossiele brandstof en chemische stoffen nodig zijn om papier te produceren. Dus in verband met de hoeveelheid boekjes die elk jaar verloren gaan en de hoeveelheid papier wat elk jaar gebruikt wordt is er besloten, met oog op het milieu, om zo min mogelijk papier te gebruiken. 

Dit jaar zal de lotenverkoop van de Grote Clubactie zoveel mogelijk online worden gedaan en via de “QR” code! Deze QR code krijg je via de mail opgestuurd en kun je zelf uitprinten en bijvoorbeeld op de achterkant van je telefoon plakken. Bij het scannen van deze QR code komt de koper direct op jou verkoop pagina!

Daarnaast kun je ook gebruik maken van jouw unieke verkooplink. Zo kan je zelfs vanaf de bank loten verkopen! Deel deze link bijvoorbeeld gemakkelijk via whatsapp naar je vrienden of familie en ook zo kunnen ze de Club steunen en jou helpen in de prijzen te vallen!

Meer weten over hoe online loten verkopen werkt? Klik hier! (Tip; vanaf het gele stuk is online!)

Verkopen & verkooptips!

LOTEN EN SUPERLOTEN

Dit jaar hebben we (online) weer normale loten en superloten, een normaal lot (1 stuk) is €3,- en een superlot (50 stuks) €150,-. Met het verkopen van superloten gaat het dus 50x zo snel! Zo sta jij snel bovenaan, maar hoe verkoop je z´n (super)lot nou?

Als jij een lot verkoopt steunt de koper (de meneer of mevrouw die het lot koopt) onze club! Daarnaast krijgt de koper ook iets terug voor hun steun, namelijk… Ze maken ook kans op prijzen, net als jij! Onderaan de pagina kan je alle prijzen zien waar de kopers van jou lot / loten kans op maken!

Superloten verkopen of meer weten? Klik hier!

Klik hier voor nog meer tips & tricks!


Prijzen en uitslag, de onderstaande prijzen worden door de Grote Clubactie verloot onder aan alle lotenverkopers

Prijzen van ZERO!

 

Prijzen voor de top drie verkopers;

1.  plek mag samen met twee vriendjes overnachten in Trampoline park Krazy Kangaroo, onder begeleiding van ZERO Docenten.
2.  plek mag Merch uitkiezen t.w.v. €100,- en wint een kinderfeestje voor jou en je hele klas.
3.  plek mag merch uitkiezen t.w.v. €50,-

Prijzen voor de top tien verkopers:

Behoor jij tot de top 10 verkopers?! Dan mag je een keer meetrainen met ZERO 4 (docenten uur) + dreamteam!
Extra uitdaging, extra grote setup en extra docenten! (airtrack, trampolines en coole setup)

De prijzen die je bij de grote clubactie kunt winnen staan hier onderaan de pagina!

Prijzen van de Grote Clubactie!

 

Alles voor de Kopers

Mensen die een lot kopen maken ook kans om in de prijzen te vallen! Hoe weet je of jij als koper iets gewonnen hebt? Op 6 December is de trekking van de Grote Clubactie loterij! Klik hier om te kijken of je zelfs vorig jaar nog iets gewonnen hebt en anders om na 6 December te kijken of je wellicht dit jaar in de prijzen bent gevallen!

Voor alle overige vragen kunt u zich raadplegen door hier te klikken!
Nog steeds niks wijzer geworden en heb je problemen met loten verkopen? Klik dan hier!

Chatten via WhatsApp