De Grote Clubactie gaat weer beginnen

Vanaf Zaterdag 23 september mag je starten met verkopen!

We proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat we met de opbrengst de club verder kunnen helpen‼️
We zijn aan het sparen voor een eigen locatie en voor meer eigen materialen.

Waarom jij mee wilt doen…?!
Je steunt hiermee je eigen club en je maakt kans op super leuke prijzen die jij kunt winnen!! Prijzen van de grote-clubactie en prijzen van ZERO!
Dubbel zoveel kans om in de prijzen te vallen…

Zo kan je van een cadeau tot aan een Playstation 5 winnen! Degene die jou lot koopt kan van een cadeau tot aan €100.000 of een auto (Skoda Kamiq) winnen!

Bekijk onderaan de pagina alle verdere informatie over de prijzen die je kunt winnen en tips die jou helpen de meeste loten te verkopen!

Prijzen van ZERO!

 

Prijzen voor de top drie verkopers;

1.  SUPERVETTE GEHEIME VERRASSING, WORDT BINNENKORT PAS BEKEND GEMAAKT!
2.  plek mag Merch uitkiezen t.w.v. €100,- en wint een kinderfeestje voor jou en je hele klas.
3.  plek mag merch uitkiezen t.w.v. €50,-

Prijzen voor de top tien verkopers:

Behoor jij tot de top 10 verkopers?!
Dan mag je een keer meetrainen met het docenten uur!

Prijzen via de Grote Clubactie!

Klik hier om de link te bekijken!

Wat is er dit jaar anders?

Net als vorig jaar, geen papieren loten of boekjes meer, alleen nog online en een QR code! 

Dit jaar is de lotenverkoop van de Grote Clubactie uitsluitend online worden en wordt er via de “QR” code of link gewerkt! Deze QR code en link krijg je via de mail opgestuurd en kun je zelf uitprinten en bijvoorbeeld op de achterkant van je telefoon plakken. Bij het scannen van deze QR code komt de koper direct op jou verkoop pagina!

Daarnaast kun je ook gebruik maken van jouw unieke verkooplink. Zo kan je zelfs vanaf de bank, via de app loten verkopen! Deel deze link bijvoorbeeld gemakkelijk via whatsapp of andere apps naar je vrienden of familie!

Meer weten over hoe online loten verkopen werkt? Klik hier! (Tip; vanaf het gele stuk is online!)


“Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda’s. Dat is eigenlijk al een tijdje zo, met steeds meer milieubewuste bedrijven over de hele wereld die op zoek zijn naar kostenbesparende manieren met een grote impact om milieuvriendelijker te worden. Papierloos werken is één van die manieren.”

Niet alleen omdat er bomen worden gekapt om papier te maken, maar ook omdat er fossiele brandstof en chemische stoffen nodig zijn om papier te produceren. Dus in verband met de hoeveelheid boekjes die elk jaar verloren gaan en de hoeveelheid papier wat elk jaar gebruikt wordt is er besloten, met oog op het milieu, om zo min mogelijk papier te gebruiken. 

Verkopen & verkooptips!

LOTEN EN SUPERLOTEN

Hoeveel kost een lot?
Dit jaar hebben wij (online) normale loten en superloten, een normaal lot (1 stuk) is €3,- en een superlot (50 stuks) €150,-. Met het verkopen van superloten gaat het dus 50x zo snel! Zo sta jij snel bovenaan, maar hoe verkoop je zo’n (super)lot nou?

Niet vergeten;
De koper maakt ook kans op prijzen, net als jij! Onderaan de pagina kan je alle prijzen zien waar de kopers van jou lot / loten kans op maken!

Superloten verkopen of meer weten? Klik hier!

Klik hier voor nog meer tips & tricks!

PRIJZEN voor de koper!

Mensen die een lot kopen maken ook kans om in de prijzen te vallen! Hoe weet je of jij als koper iets gewonnen hebt? Op 28  November is de trekking van de Grote Clubactie 2023!
Klik hier om te kijken of je zelfs vorig jaar nog iets gewonnen hebt, tot 5 December 2023 is je oude lot geldig! Loten zijn één jaar geldig.

Voor alle overige vragen kunt u zich raadplegen door hier te klikken!
Nog steeds niks wijzer geworden? Klik dan hier!

Chatten via WhatsApp